Zachtfruit

In onze boomgaard telen wij diverse soorten zachtfruit. Hierbij kunt u denken aan o.a. bosbessen, rode bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, tayberrie's...

Hardfruit

Oude appelrassen zijn vaak bijzonder smakelijk. Daarom hebben wij gekozen om deze waar mogelijk in te passen in onze teelt. Een greep uit onze hardfruit-soorten: Kweepeer, Notarisappel, Groninger Kroon, Rode Jonathan. 

Steenfruit

Pruimen en kersen zijn oer-Hollandse fruitsoorten. In onze boomgaard hebben wij diverse (oude) rassen. Bij het kiezen van de aan te planten rassen is voornamelijk rekening gehouden met de smaak van de vrucht.

Onbespotenfruit.nl

Onze visie is dat fruit ook echt gezond en lekker fruit moet zijn. Helaas worden fruitbomen, met name in het buitenland, vaak rijkelijk landbouwgif gespoten om het fruit gezond te houden. Ook biologisch fruit wordt vaak bespoten. Onze keuze is echter om fruit te telen in een boomgaard waar de bomen gegarandeerd niet bespoten worden.

Zonder kunstmatige bemesting kunnen de vruchten in een natuurlijk tempo uitgroeien tot heerlijk rijp fruit. Voeg dit samen met onze keus voor oude rassen zoals Lunterse Pippeling, Notarisappel de kweepeer, en u bent verzekerd van een heerlijk en bovenal gezond stukje onbespoten Nederlands fruit.

 

 

Onbespoten fruit, natuurlijk beter!